EM analyysit tutkittavina PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut ylläpito   
21.05.2012 15:13

Ruotsin EM-kisat on ”paketissa” myös My-O:n osalta. Lyhyt yhteenveto on, että virheitä tehtiin todella vähän. Sprintissä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kaikki suoriutuivat lähes ”tasaisella vauhdilla”. Yhteensä alle 15 sek poikkeamat ovat 20 kaverilla! Lopputuloksissa My-O: laskenta periaatteen mukaisesti kymppikärjessä epätasaisin suoritus sisältää 2x6sek + 2x3 sek ”koukut”. Huh huh!

Mäksä kertoi blogissaan tehneensä n. 30 sek virhettä. My-O sanoo,jotta 31 ;)

 

KeskimatMinnan 46 sekunnin virhe kasillekalla, jolla finaalit siis alkoivat, nähtiin jo, että kisojen luonne on aivan toinen kuin MM-ranskassa. Esim sijoille 22-23 juoksseet Ikonen, Kral ja Ushkvarok tekivät taidollisesti lähes puhtaat suoritukset, ei keskimatkalla tultu. Kaikilla virhesummat 10sek tai alle. Voittajan suoritukselle kuvaavaa on, että ainoa My-O:n löytämä virhe on kolmoselle supan kierto väärältä puolelta. Naisten puolella Minna piti toiseksi parasta vauhtia ja vaikka onnistuminen ei ollut ”täydellistä”, oli se riittävää myös ottamaan tuo toinen sija. Minnalle My-O kertoo 46 sekunnin virheen kasille, joka löytyy gepsistä [kuva vasemmalla].

 

 

 

Myös pitkällä matkalla parhaat taidolliset suoritukset ovat varsin vakuuttavia. My-O analyysin mukaan kymppikärjessä seitsemän miestä selvisi alle minuutin virheillä. Tässä kannattaa huomioida, että pitkällä matkalla ”virheliipaisin” on 20sek, joka ehkä on liian suuri kansaivälisessä huippujen kisassa. Hannu Airila pisti taidollisesti mallikkaan suorituksen pakettiin. Onnistumisprosentti yksi kisan parhaimpia 97.3%, mutta se riitti 30 sijaan. Naisissa Simonen meno oli sen verran vakuuttavaa, ettei My-O löydä virheitä lainkaan!

Viimeksi päivitetty 21.05.2012 15:26